Opplev Finnmark på en tallerken

Velkommen til høstens andre matkurs!

Velkommen til høstens andre matkurs!

Opplev Finnmark på en tallerken

Oppdag gleden ved å lage mat med de beste lokale råvarene sammen med våre dyktige kokker. Kursene våre ledes av anerkjente kokker, som Bård Greni og vår egen Tobias Gabrielsen, og gir deg innsikt i både tradisjonelle og nyskapende teknikker.

Vi tror at mat er en av de beste måtene å utforske en region på, og Finnmark har mye å tilby. Du vil få muligheten til å jobbe med ingredienser som kveite og reinsdyr og lære hvordan disse kan forvandles til smakfulle retter. Hos oss vil du oppdage skatter som er unike for dette området.

Våre kurs passer for både nybegynnere og viderekomne, og vi legger vekt på en lærerik og sosial opplevelse i et hyggelig miljø.

Neste kurs vil holdes våren 2025, mer informasjon kommer.

Høstens andre matkurs finner sted 18. og 19. oktober, og vår kjære Bård Greni er tilbake hos oss på Varanger Brygge.

Kveldens meny består blant annet av lokale råvarer som lam fra Krampenes, laks fra Lerøy, røye fra Ropelv og reinsdyr.

Bårdi har satt sammen en helt fantastisk meny, så her er det bare å glede seg!

  • Du vil lære å identifisere og håndtere lokale nordnorske råvarer.
  • Lære å kombinere smaker og teksturer for å skape uforglemmelige måltider.
  • Få innsikt i kulturelle aspekter ved nordnorsk mat. Vi vil bruke dedikerte kokker med en lidenskap for å dele nordnorsk matarv. Vi fokuserer på små gruppestørrelser for å sikre personlig oppmerksomhet og hands-on læring.

Vi tror at mat er en av de beste måtene å utforske en region på, og Finnmark har mye å tilby. Fra de rene smakene av arktisk skalldyr og fisk, til de delikate nyansene av viltkjøtt, lokalbrygg, bær og grønnsaker, vil du oppdage skatter som er unike for dette området.

Høstens andre matkurs drar igang 18 og 19 oktober. Tobias Gabrielsen, som er født og oppvokst i Kirkenes, kommer tilbake til oss i Varanger Brygge.

Kveldens meny består blant annet av lokale råvarer slik som kveite, råreker, reinsdyrsmørbrad, ost fra Øverli og ferske grønnsaker. Tobias har satt sammen en helt fantastisk meny, så her er det bare å glede seg!

Ta kontakt med oss for mer informasjon og booking. Vi gleder oss til å ha deg med på en uforglemmelig kulinarisk reise i hjertet av Finnmark!

Book Din Plass

Tobias har jobbet hos prestisjetunge restauranter som Michael`s og Stallen i Oslo, Frantzen i Stockholm og er i dag kokk hos anerkjente Stattholdergaarden.

Han har også, til tross for sin unge alder vært 1 år på kokkelandslaget.

Vi er veldig stolte av vår lokale mesterkokk, og håper du vil være med på en spennende og lærerik helg med Tobias! Book din plass i dag!

Om Bård

Bård Greni er kokk, matformidler, TV-kjendis og mannen bak “Urban Food”.

Bård har en allsidig bakgrunn, både som kjøkkensjef i en årrekke på Restaurant Solsiden, som “gatekokk” i Thailand og Malaysia, konsulent ved Gastronomisk Institutt, TV-kokk, og ikke minst som matformidler og kursholder.

Tiden på Solsiden gjorde ham til en sjømatekspert.

Kontaktskjema

Kontaktskjema

Kjære gjest,
Ikke nøl med å kontakte oss via vårt kontaktskjema. Oppgi ønsket dato for overnatting eller andre aktiviteter. Vi svarer deg så snart vi kan med et skreddersydd tilbud etter dine ønsker.