Opplev Varanger på en tallerken

Opplev Varanger på en tallerken

matkurs
matkurs
matkurs

Oppdag gleden ved å lage mat med de beste lokale råvarene sammen med våre dyktige kokker. Kursene våre ledes av anerkjente kokker, som Bård Greni og vår egen Tobias Gabrielsen, og gir deg innsikt i både tradisjonelle og nyskapende teknikker.

Vi tror at mat er en av de beste måtene å utforske en region på, og Varanger har mye å tilby. Du vil få muligheten til å jobbe med råvarer som kveite, lamm og reinsdyr og lære hvordan disse kan forvandles til smakfulle retter.

Hos oss vil du oppdage skatter som er helt unike for området.

Våre kurs passer for både nybegynnere og viderekomne, og vi legger vekt på en lærerik og sosial opplevelse i et svært hyggelig miljø.

Neste kurs vil holdes april og mai 2025, nærmere informasjon om dato kommer.

Lounge
matkurs
Lounge

Høstens andre matkurs finner sted 18. og 19. oktober, og vår kjære Bård Greni er tilbake hos oss på Varanger Brygge.

Kveldens meny består blant annet av lokale råvarer som lam fra Krampenes, laks fra Lerøy, røye fra Ropelv og reinsdyr.

Bårdi har satt sammen en helt fantastisk meny, så her er det bare å glede seg!

  • You will learn how to identify and handle local North Norwegian produce.
  • Learn how to combine flavours and textures to create unforgettable meals.
  • Gain insight into cultural aspects of Northern Norwegian food. We will use dedicated chefs with a passion for sharing Northern Norwegian food heritage. We focus on small group sizes to ensure personalised attention and hands-on learning.

We believe that food is one of the best ways to explore a region, and Finnmark has a lot to offer. From the pure flavours of Arctic shellfish and fish, to the delicate nuances of game meat, local brews, berries and vegetables, you'll discover treasures unique to this area.

Høstens andre matkurs drar igang 18 og 19 oktober. Tobias Gabrielsen, som er født og oppvokst i Kirkenes, kommer tilbake til oss i Varanger Brygge.

Kveldens meny består blant annet av lokale råvarer slik som kveite, råreker, reinsdyrsmørbrad, ost fra Øverli og ferske grønnsaker. Tobias har satt sammen en helt fantastisk meny, så her er det bare å glede seg!

Ta kontakt med oss for mer informasjon og booking. Vi gleder oss til å ha deg med på en uforglemmelig kulinarisk reise i hjertet av Finnmark!

Book Your Spot

Tobias har jobbet hos prestisjetunge restauranter som Michael`s og Stallen i Oslo, Frantzen i Stockholm og er i dag kokk hos anerkjente Stattholdergaarden.

Han har også, til tross for sin unge alder vært 1 år på kokkelandslaget.

Vi er veldig stolte av vår lokale mesterkokk, og håper du vil være med på en spennende og lærerik helg med Tobias! Book din plass i dag!

Om Bård

Bård Greni er kokk, matformidler, TV-kjendis og mannen bak «Urban Food».

Bård har en allsidig bakgrunn, både som kjøkkensjef i en årrekke på Restaurant Solsiden, som «gatekokk» i Thailand og Malaysia, konsulent ved Gastronomisk Institutt, TV-kokk, og ikke minst som matformidler og kursholder.

Tiden på Solsiden gjorde ham til en sjømatekspert.

Contact form

Contact form

Dear guest,
Do not hesitate to contact us via our contact form. State your preferred dates for accommodation or other activities. We'll get back to you as soon as we can with a tailor-made offer according to your wishes.